CU by Tidhar

Facts

Location

Tel Aviv, Israel

Status

Completed in 2015

Size

83,000 sq.m

Client

Sofrin Projects Group LTD and Tidhar

Description

Comprised of four structures surrounding a public plaza, this high-end office project, located in Tel Aviv's premier developing and attractive hi-tech environment Ramat  HaHayal, is expected to stand out as a true example of cutting-edge architectural design.

The close relationship between interior and exterior that is expressed in the design of the buildings is reinforced by the interiors. Natural materials such as gray basalt stone and granite flooring are used showing durability, stability and slotted wall panels let in regulated natural lighting and peaks of the views outside. Use of metal finishes for wall cladding, lobby reception counter and special lighting in floors transmits an expensive elegant look, correlating to the high-tech environment.

A celebration of materials and design expressing elegance and prestige, CU by Tidhar is planned to be one of Tel Aviv's most intriguing and attractive building complexes.  

Get Direction

This site is not supported by your browser Please download Google Chrome